Transport

Na bazi dugogodišnjeg iskustva Frozino logistics u praksi nudi pomoć u transportu vaše robu u najkraćem roku do željene destinacije, po najpovoljnijim cenama.

Poznato je da je transport robe pod temperaturnim režimom najsloženiji vid transporta robe i zahteva posebnu pažnju i specijalizovana vozila i kontrolisane uslove transporta. Frozino logistics radi uslužni prevoz robe koja zahteva poseban način pakovanja i režim transporta – sa održavanjem hladnog lanca od momenta preuzimanja robe do trenutka isporuke primaocu.

Takođe, Frozino logistics se speceijalizovao i za transport skutera, ATV-a i motocikla. Kao i sami vozači, razumemo nivo poverenja koje nam ukazuju naši korisnici za svaku pošiljku bilo da se radi o skuteru, ATV-u ili motociklu. Dugi niz godina usavršavanja u transportu daje nam stručnost koju danas koristimo. Odlikuje nas odlična korisnička usluga, brzina, sigurnost i povoljne cene a to je ono što korisnici žele. Svaki prevoz vozila je pravilno osiguran kako bi svi krhki delovi bili zaštićeni. Takođe pre svakog utovara skuter, ATV ili motocikl se obavezno fotografiše, sve u cilju pružanja najbolje moguće usluge.

Zadovoljan klijent i Vaša preporuka je naša najbolja reklama.